Over ons

TBD Composites is een hightech ontwikkel- en kennisbedrijf voor lichtgewicht toepassingen van composietmateriaal. Hierbij richten wij ons op betaalbare oplossingen van de hoogste kwaliteit.

TBD Composites bestaat uit de ondernemers Hans ter Haar, Ronny Janssen en Emiel Pegge. Hans ter Haar weet door  zijn huidige onderneming in paardentrailers van de reeds langlopende gewichtsproblematiek van tweepaardenvrachtauto’s. Ronny Janssen en Emiel Pegge hebben gezamenlijk meer dan 15 jaar specialistische composietenkennis uit de windenergie- en luchtvaartindustrie. In deze industrie is het van belang om met lichtgewicht composieten te werken. Deze combinatie van kennis en ervaring maakt dat TBD Composites als eerste een lichtgewicht en betaalbare tweepaardsvrachtauto op de markt brengt waar veilig en legaal  twee paarden met een B-rijbewijs in vervoerd mogen worden.

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>